teknik parkering

Modern innovativ teknik

Combined Shape
Combined Shape

Våra tjänster

Elbilsladdning
Uthyrning - Avisering och administration
Besöksparkering
AI-Parkering (ANPR)
Digitala P-tillstånd
Parkeringsövervakning

Elbilsladdning

Smart Parkering Sverige erbjuder både nya och befintliga avtalskunder ett exklusivt erbjudande för laddboxar. 

I samarbete med vår partner Wattif EV installerar vi kostnadsfritt elbilsladdare på våra uppdragsområden. Detta gynnar inte bara fastighetsägaren genom en ökad attraktionskraft gentemot potentiella hyresgäster eller besökare, utan ger också våra kunder en problemfri laddningsupplevelse genom vårt helhetskoncept för laddningsinfrastruktur.

Vi tar hand om hela processen, från projektering och installation till drift och underhåll av laddanläggningen. Dessutom sköter vi debiteringen gentemot slutkunden, vilket avlastar fastighetsägaren från allt administrativt arbete som är relaterat till betalningar och debitering.

Tveka inte att ta kontakt med oss idag för att dra nytta av vårt exklusiva erbjudande och uppleva fördelarna med en smidig och effektiv lösning för elbilsladdning på er fastighet.

Parkering med elbilsladdning

Uthyrning - Avisering och administration

Utforska framtidens parkeringshantering! Våra banbrytande Digitala Lösningar omdefinierar hur parkeringsservice levereras och förvaltas.

Digitalt Uthyrningssystem: 
Med vårt toppmoderna digitala uthyrningssystem kan kunder enkelt boka, få aviseringar och hantera sina parkeringsbehov när som helst, året runt. Glöm väntetider och långsamma e-postutbyten – allt sköts smidigt och direkt online.

Säker och Smidig Digital Nyckelintegration: 
En del av vår innovation är integrationen av digitala nycklar för smidig och säker tillträde till garage, parkeringshus eller inhägnader. Denna funktion möjliggör enkel och snabb öppning av garageportar/ grindar så snart en parkeringsplats är bokad. Slipp besväret med fysiska passerartiklar och bekymmer kring förlorade nycklar – vårt system tar hand om allt och den digitala nyckeln blockeras automatiskt när parkeringskontraktet löper ut.

Effektivt Automatiskt kösystem: 
För att säkerställa en effektiv uthyrning och tillgänglighet för kunder har vi implementerat ett smart automatiskt kösystem. När parkeringsplatserna är fullt uthyrda kan kunder enkelt ställa sig i kön och vänta på sin tur. Då en parkeringsplats blir tillgänglig skickas ett erbjudande till första personen i kön. Vid avböjande går erbjudandet vidare till nästa i kö. Genom detta innovativa system minskar vi vakanser och optimerar tillgängligheten.

Personlig kundservice: 
Vi är stolta över att erbjuda branschens troligtvis bästa personliga kundservice. Vårt dedikerade inhouse-team är redo att hjälpa både fastighetsägare och kunder med allt från frågor och information till teknisk support. Med en genomsnittlig svarstid på under en minut säkerställer vi god kundnöjdhet och tillgänglinghet. 

Kundservice för parkering

Besöksparkering

Smarta, moderna och bekväma parkeringslösningar.

Smart Parkering Sverige erbjuder skräddarsydda parkeringslösningar för besöksparkeringar. Våra tjänster är utformade för att göra parkeringen enkel och smidig. Vi har samarbete med ledande plattformar och teknologier för att erbjuda flera bekväma betalningsalternativ och innovativa parkeringslösningar.
Se några exempel nedan: 

Appbetalning i samarbete med EasyPark:
Vi erbjuder betalning med parkeringsappen som de allra flesta redan har nedladdad i sin mobiltelefon! Betala för parkering med några enkla klick. Starta, förläng och avsluta parkering direkt från mobiltelefonen.

SMS-betalning:
För kunder som inte har tillgång till en parkeringsapp erbjuder vi SMS-betalning på våra betalparkeringar. Skicka ett SMS enligt instruktionerna på platsen, och parkeringen är ordnad.

AI-parkering med ANPR:
Nyttja den senaste teknologin med vår AI-baserade parkering; Smart Camera Control System. Kamerasystemet kontrollerar och registrerar fordonens registreringsnummer och hanterar betalningen automatiskt vid utfart. Vi erbjuder även betalning inom 48 timmar via vår hemsida, samt fakturaalternativ. 

Tidsbegränsade besöksparkeringar:
För kortare besök eller för att skapa en högre tillgänglighet på parkeringsplatserna erbjuder vi tidsbegränsade parkeringsalternativ som anpassas efter behov. 

Besökskiosk: 
En bekväm lösning som ger verksamheter möjligheten att erbjuda sina besökare fri parkering på ett smidigt sätt. Besökaren anger sitt registreringsnummer via en mindre terminal vid entrén eller i receptionen och erhåller fri parkering via ett tidsbegränsat digitalt parkeringstillstånd. Det som gör vår Besökskiosk särskilt imponerande är dess webbaserade natur. Den flexibilitet som detta medför innebär att lösningen kan anpassas efter varje enskild verksamhets behov och krav. 

Kvinna i bil som hanterar telefon för betalning av parkering

AI-Parkering

Smart Camera Control System. (ANPR / LPR)

Vår avancerade kamerateknologi för automatisk in- och utcheckning, drivet av AI (Artificiell Intelligens), skapar en enastående parkeringsupplevelse och ger en ökad kundtillströmning. Med vårt system kan förare parkera snabbt och problemfritt, utan att behöva stå i kö, vilket förbättrar tillgängligheten, trafikflödet och miljön.

Smart Camera Control System är vår egenutvecklade innovation som skräddarsys för att passa för varje fastighetsägares mål och visioner om förbättrad service. Vårt system anpassas efter specifika önskemål och behov för öppna parkeringsytor eller parkeringshus/garage. Med vår lösning blir parkeringen en smidig och positiv del av fastighetsutbudet, och vi arbetar för att skapa en mer bekväm och effektiv parkeringsupplevelse för både förare och fastighetsägare. 

Tillgången till data och statistik från vårt AI-drivna ANPR-system ger värdefull insikt och möjligheter till analys som kan användas för att optimera parkeringshanteringen och förbättra användarupplevelsen. Analysera till exempel: 

 • Trafikflöde: 
  Systemet genererar data om trafikflöden så som antal inkommande och utgående fordon och hur dessa flöden varierar över tid. Detta kan användas för att förutsäga högtrafikperioder och optimera resursfördelningen.
 • Parkeringsvaraktighet:
  Information om tidpunkterna för fordonens ankomst och avgång används för att analysera användarbeteenden och identifiera mönster.
 • Överträdelser och avvikande mönster:
  Eventuella otillåtna försök till inträden eller långvariga parkeringar kan detekteras och rapporteras. Detta hjälper till att upprätthålla säkerheten och säkerställa att parkeringsregler efterföljs.
 • Trender och mönster över tid:
  Genom att analysera historisk data kan trender och mönster identifieras, vilket kan användas för att fatta beslut om kapacitetsökningar, underhåll,  ändringar i parkeringsstrukturer och taxor.
 • Anpassade rapporter:
  Systemet genererar anpassade rapporter och grafer som ger en översiktlig bild av parkeringsaktiviteten och prestandan.
parkeringshus, handelsplats, kameraparkering

Digitala P-tillstånd

Glöm borttappade papperstillstånd och tung administration!

Våra Digitala parkeringstillstånd är en del av vår plattform som är utformad för att förenkla parkeringshantering. Samtliga produkter skräddarsys efter behov och önskemål, så som giltighetstid, antal, utformning, villkor etc. 

App och Web: 
I SmartPark App eller via web MySmartPark kan användare enkelt köpa, hantera och betala för sina parkeringstillstånd. 

Businessweb: 
För uthyrare, fastighetsägare, företag och verksamheter etc, erbjuder vi en egen Businessweb för hantering och köp av parkeringstillstånd. Välj mellan att registrera fordonspool på registreringsnummer eller att dela ut parkeringstillstånd till specifika personer. Portalen stödjer fakturering. 

Agentweb: 
Vi erbjuder en förenklad portal, kallad Agentweb, till exempelvis av fastighetsägare utvalda entreprenörer som skall kunna hantera sina kostnadsfria digitala Entreprenörstillstånd på egen hand, vilket underlättar processen för alla parter.

Bild av mobiltelefon med SmartPark parkeringsapplikation

Parkeringsövervakning

Smart Parkering Sverige arbetar aktivt med Förutseende Lösningar och Förebyggande Åtgärder. 

Parkeringsövervakning en nödvändig komponent för att skapa ordning, tillgänglighet och säkerhet på tomtmark. Genom att säkerställa att parkeringsregler efterlevs gynnas både trafiksäkerheten, den allmänna miljön och trivseln, samtidigt som en balans mellan olika användares behov upprätthålls.

Våra parkeringsvakter är utbildade enligt de höga standarder som fastställts av Lagen om Kontrollavgift vid Parkeringsöverträdelse (LKOP). Fotografier tas och dokumenteras vid varje överträdelse, parkörer har tillgång till sitt ärende direkt via QR-kod på kontrollavgiften (P-boten), alternativt via vår hemsida. Detta underlättar förståelsen för varför man erhållit en kontrollavgift. 

Smart Parkering Sverige är medlemmar i branschorganisationen SvePark och följer deras etiska regler och arbetar för en rättvis och enhetlig behandling av alla parkörer. 

Sammanfattningsvis, med vår expertis inom parkeringsövervakning är vi inte bara reaktiva utan också proaktiva. Vi agerar med förutseende för att förebygga potentiella parkeringsproblem och skapa en bättre, mer harmonisk parkeringsmiljö för alla användare.

 

 

parkerings teknik övervakning