My Smart Park

För boende hos Rikshem Syd
Combined Shape
Combined Shape

Hyr din parkeringsplats hos oss!

Är du boende hos Rikshem i Helsingborg eller Malmö och vill du ha en egen parkeringsplats hos oss? Det är superenkelt att ansöka! Fyll bara i formuläret nedan med dina uppgifter eller maila oss på rikshem@smartp.se med dina kontaktuppgifter och din nuvarande adress. För en ännu smidigare upplevelse, rekommenderar vi att du använder vår app SmartPark. Registrera dig som användare och anmäl ditt intresse med några enkla steg. Logga in, klicka på "Parkeringstillstånd" och välj sedan "Rikshem Syd".

Det är helt gratis att anmäla sitt intresse via appen. Genom att göra det hjälper du oss att snabbt hantera din ansökan och meddela kundtjänsten. Kom ihåg att ange din aktuella adress för att underlätta processen. Inom 48 timmar (vardagar) får du en bekräftelse från oss på Smart Parkering att din ansökan är registrerad.

För att slutföra din ansökan, tryck bara på "köp" i appen för att godkänna den. Erbjudanden om lediga parkeringsplatser skickas till dig via e-post. När det finns en plats tillgänglig på din adress får du ett erbjudande om att köpa ett tillstånd. Du väljer själv om du vill acceptera eller avböja erbjudandet.

Om någon av de angivna adresserna inte passar dig och du vill undersöka möjligheten till en plats närmare din adress, är du välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att registrera dig i kön eller undersöka om det finns något ledigt som passar dig bättre.

Vi har för närvarande lediga parkeringsplatser på följande adresser:

Helsingborg:
Garage på Wienergatan
Uteplatser på Kullvägen 57 med laddmöjlighet
Apotekaregatan
Gullandersgatan

Malmö:
Nybyggt Garage på Nobelvägen/Industrigatan

När vi fått din intresseanmälan hanterar vi den och återkommer till dig så snart en plats blir ledig. Observera att din ansökan inte är bindande och du kan när som helst avbryta den om du vill.

Vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för dig som kund. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Ladda ner vår app för en smartare parkering!